Dostignuća kompanije VJ2Tech

Dostignuća kompanije VJ2Tech

Kompanija VJ2Tech je specijalizovana za izradu profesionalnih i bezbednih veb-sajtova i SEO optimizaciju. U ovom članku pohvalićemo se svojim dostignućima, tj. prikazaćemo vam kako nas vide alatke koje ocenjuju relevantnost, rangiranje i kvalitet sajtova na internetu. Referentne alatke, Google Lighthouse i Alexa, dale su našem sajtu najviše ocene sa kojima retko ko može da se pohvali. To je maksimalni procenat u svakoj od kontrolisanih oblasti, kao što snimci ekrana ispod pokazuju.

Za ovako dobro rangiranje potreban je uigran tim stručnjaka koji vodi računa o svim aspektima izrade sajta, o vidljivom sadržaju, ali i o tome kako je sajt kodiran i optimizovan, da li je prilagođen svim vrstama uređaja i brzinama interneta, da li se brzo učitava... Mnogi nude izradu sajtova, ali najbitnije je pronaći pravi odnos između brojnih faktora koji utiču na uspešnost na internetu. Upravo je to ono što VJ2Tech ističe u odnosu na druge. 


U saradnji sa partnerima, obezbedićemo vam i domen i hosting po povoljnim uslovima, a naš tim stručnjaka će u saradnji sa vama uobličiti sve vaše ideje i sadržaj prateći najnovije smernice SEO optimizacije. Uz našu uslugu održavanja vebsajtova i vođenja kampanja na društvenim mrežama i Google oglašavanje moći ćete da dosegnete do još većeg broja potencijalnih klijenata. Naš tim grafičkih dizajnera vam može ponuditi i uslugu ribrendinga kreiranjem novog logotipa i celokupnog vizuelnog identiteta.

Veoma je bitno da vašu vizitkartu u digitalnom svetu poverite stručnjacima koji će znati kako da vas predstave najširoj mogućoj publici. Kompaniji VJ2Tech se možete obratiti putem kontakt formulara na sajtu, na Facebooku i odgovorićemo vam u najskorijem roku.
Od partnera i klijenata, istakli bismo da podršku pružamo sajtu https://kriptokratia.com, koji se bavi tematikom kriptovaluta, od zakonske regulative, preko najnovijih vesti do stanja na berzama u realnom vremenu.
 


Posted 3 years ago by Admin
SEO

Comments

No comments yet! Why don't you be the first?
Add a comment